Faaliyetlerimiz

Plan ve Proje Çözümleri

Söz konusu projenin ayrıntılı olarak ele alınarak tüm uygulama detayları ile oluşturulması ve çözüme kavuşturulması faaliyetidir. Tasarım kararları verilmiş projelerinizi ya da tasarlanmasını dilediğiniz projelerinizi İzmiryapı olarak hayata geçiriyoruz.

Tasarım aşamasında, işveren taleplerini de dikkate alarak fonksiyon şemalarını çıkarıyor, genel yerleşim planlarını oluşturuyor ve cephe etütlerinin yapılmasından malzeme seçimlerinin netleştirilmesine kadarki süreçte sizin yanınızda yer alarak plan ve projelerinizi hayata geçiriyoruz.

İletişim

Anahtar Teslim Fabrika Yapımı

Tamamen eksiksiz ve kullanıma hazır tasarlanmış, sağlanmış, üretilmiş veya kurulmuş ürün ve hizmetlerin birleşimi olan faaliyetimizde anahtar teslim usulü çalışıyoruz. Anahtar teslim fabrika yapımı ile müşteri, kurulum ve üretim hattının tam ihtiyaçlarına göre programlanmış inşalar yapılmaktadır.

Anahtar teslim fabrika yapımı entegrasyon için hazır olduğunda, teknisyenlerimiz bütün sistemi test edip her şeyin düzgün çalıştığından emin olmakta ardından sizlere rapor sunmaktadır. İzmiryapı olarak bir otomasyon çözümü sunuyor ve sizlere anahtar teslimi fabrikalar inşa ediyoruz.

İletişim

Fabrika Tadilatı ve Yenileme

İlk olarak geçiş noktaları iş süreç çalışmaları ve iş akışı için gerekli altyapı iş çizimleri tarafımızca yapılmaktadır. Bu hususta iş akışını daha koordineli bir şekilde gerçekleştirmek üzere yapılan planlamalara ve planların kusursuzluğuna önem veren firmamız, buna uygun olarak gerçekleşecek bir tadilat- yenileme hizmeti sunmaktadır.

Firmamız mevcut fabrikanın durumunu da göz önünde bulundurarak, projelendirmenin ardından duvar çalışmaları, alçı duvar ve alçıpan çalışmaları, parke hizmetleri, fayans döşeme, su tesisatı yenileme, elektrik tesisatı yenileme, doğalgaz tesisatı yenileme, iç ve dış yalıtım çalışmalarını yerine getirmektedir.

İletişim

Benzin İstasyonu İnşaatları

Tamamen eksiksiz ve kullanıma hazır olarak tasarlanmış, sağlanmış, üretilmiş veya kurulmuş benzin istasyonu inşaatında projelendirmeyi detaylı olarak yapıyoruz. Benzin istasyonu inşaatında müşteri, kurulum ve üretim hattının tam ihtiyaçlarına göre programlanmış inşalar yapılmaktadır.

Benzin istasyonu entegrasyon için hazır olduğunda, teknisyenlerimiz bütün sistemi test edip her şeyin düzgün çalıştığından emin olmakta ardından sizlere rapor sunmaktadır. İzmiryapı olarak bir otomasyon çözümü sunuyor ve sizlere doğru planlanmış çağdaş yapılar sunuyoruz.

İletişim

Su Deposu İnşaatları

Söz konusu proje ayrıntılı olarak ele alınmakta, ardından gerekli ölçüm ve hesaplamalar dâhilinde çözüme kavuşturulmaktadır. İzmiryapı olarak tasarım aşamasında, işveren taleplerini de dikkate alarak fonksiyon şemaları çıkarıyor, genel yerleşim planlarını oluşturuyor ve malzeme seçimlerinin netleştirilmesine kadarki süreçte her detayı ayrıntılı biçimde hesaplıyoruz.

İzyapı olarak, yapılacak su deposunun hacmi hesaplandıktan sonra, su deposu yapılacak alanda kazıcı loderler ile hafriyat yapıyor ardından gerekli tüm işlemleri yerine getiriyoruz.

İletişim

Altyapı İnşaatları

Arıtma tesisleri, içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu şebekeleri, çelik ve PE boru doğalgaz hatları ve enerji nakil hatları kurulması ve işletmeye alınmasına ilişkin tüm projeler İzmiryapı deneyimi ve alanında uzman kadroları tarafından hayata geçirilmekte, tüm bu süreç eksiksiz bir çalışma planı dâhilinde yürütülmektedir.

Bu faaliyet; Atık su, kanalizasyon, içme suyu, yağmur suyu, drenaj, evsel bağlantılar, doğalgaz, elektrik, elektronik altyapı boru hatları ve şebeke sistemi yapımı, zeminin kendi eğimiyle suyun uzaklaştırılması, ızgaralı kanal sistemleri, rögarlar, kanal sistemleri ve suyun drene edilmesi işlemlerini kapsamaktadır. Ayrıca zemin kazı, zemin ıslahı, mekanik stabilize dolgu, ağır iş makineleriyle vibrasyonlu silindirleme ve diğer zemin kompactesi işleri yapımı da firmamız tarafından yürütülmektedir.

İletişim

Okul İnşaatları

Tamamen eksiksiz ve kullanıma hazır olarak tasarlanmış okul projelerinde, eğitime ait tüm ihtiyaçlar detaylı olarak hesaplanmaktadır. İçinde bulunduğu toplumun ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda hizmet sunan şirketimiz kamusal alanda da hayata geçirdiği okul projeleri ile değer yaratmaktadır.

Kamusal ve özel alanda ilkokuldan üniversiteye değin hizmet sunan şirketimiz tüm eğitim ihtiyaçlarını projelendirmektedir. Okul inşaaları entegrasyon için hazır olduğunda, teknisyenlerimiz bütün sistemi test edip olası tüm detayları hesapladıktan ve emin olduktan sonra sizlere rapor sunmaktadır. İzmiryapı olarak gelecek nesillerin güvenle içinde bulunacakları çağdaş okullar inşa ediyor ve gururla sunuyoruz.

İletişim

Spor ve Sosyal Tesis İnşaatları

Söz konusu proje ayrıntılı olarak ele alınmakta, ardından gerekli ölçüm ve hesaplamalar dâhilinde çözüme kavuşturulmaktadır. İçinde bulunduğu toplumun ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda hizmet sunan şirketimiz spor ve sosyal tesis inşaatlarında çağdaş projeler sunmaktadır.

Spor ve sosyal tesislerin tüm beklentilerini karşılayan proje ve planlamaları yürüten İzmiryapı fonksiyonel alanlar yaratmaktadır. Halkın içersinde keyifle ve güvenle vakit geçirebileceği, modern, tüm beklentilere yanıt veren inşa çalışmalarını yürütmektedir.

İletişim

Laboratuvar ve Arge Merkezleri

Sağlık ve araştırma alanındaki ihtiyaç ve beklentilere kalite standartları dâhilinde cevap veren ve bu bilinçle projeler üreten şirketimiz, çağdaş yapılar inşa etmektedir. Söz konusu merkezlerin tam ihtiyaca yönelik olması, eksiksiz olarak tasarlanması ve konforlu bir alan yaratması şirketimiz için önceliklidir.

İşveren taleplerini de dikkate alarak fonksiyon şemalarını çıkarıyor, genel yerleşim planlarını oluşturuyor ve cephe etütlerinin yapılmasından malzeme seçimlerinin netleştirilmesine kadarki her süreci ayrıntılı olarak hesaplıyoruz. Akabinde modern ve fonksiyonel yapılar inşa ediyoruz.

İletişim

Park, Bahçe ve Çevre Düzenlemesi

Şehrin gürültüsü ve karmaşasından uzaklaşma imkânları sağlayan park ve bahçeler için projeler geliştiren ve hayata kazandıran şirketimiz, ilk olarak güvenli ve konforlu bir yaşam alanı vaat etmektedir.

Güvenli ve konforlu bir yaşam alanının ardından çok yönlü ve tasarımı güçlü projeler sunan şirketimiz yaratıcı kadrosu ile birlikte düzenli bir çevre yaratma bilincindedir. Bu bilinç doğrultusunda park, bahçe ve çevre düzenlemeleri detaylı olarak yapılmaktadır.

İletişim

Villa, Site ve Konut Yapımı

İzmiryapı olarak, villa inşaatı, site inşaatı, bina inşaatı, daire inşaatı, rezidans inşaatı projelerimizi çağdaş ve ihtiyaca yönelik olarak tasarlıyoruz.

Güvenli ve konforlu bir yaşam alanının ardından çok yönlü ve tasarımı güçlü alanlar yaratma gayesinde olan şirketimiz yaratıcı kadrosu ile birlikte sizlere hak ettiğiniz hizmeti sunmaktadır. Tamamen eksiksiz ve kullanıma hazır olarak tasarlanmış, sağlanmış, üretilmiş olan villa, site ve konut yapımı projelerimiz sizlere anahtar teslim olarak verilmektedir.

İletişim

Özel Tasarım Projeler

İzmiryapı olarak bir iç veya dış mekânın tasarımında belirli bir amaca veya fikre bağlı kalınarak, ayrıntılı ve özel olarak tasarlanan projelerimizi hayata geçiriyoruz. İhtiyaç ve beklentileriniz doğrultusunda hazırlanan planlama ve projeler yine sizin istekleriniz göz önünde bulundurularak tamamlanmakta ve çözüme kavuşturulmaktadır.

İzmiryapı alanında uzman çalışma kadrosuyla beraber sizlere özel tasarım projeler sunmakta ve bir farklılık yaratmayı hedeflemektedir.

İletişim